3 éves az Opinio- Születésnapi hét!

Gyorsan repül az idő, idén már harmadik születésnapunkat ünnepeltük felhasználóinkkal. Ahogy az eddigiek során, úgy most is, több meglepetéssel készültünk,  születésnapi hetünk során,  többek között egy nyereményjátékkal is.

Születésnapi programok

Egy születésnap akkor az igazi, ha az ember azokkal tölti, akikkel igazán szeretné, na és persze a különböző meglepetések és ajándékok sem ártanak. Mi rögtön a hét legnagyobb meglepetésével indítottunk, ugyanis kitöltőink között 3 db 10.000 forint értékű MediaMarkt ajándékkártyát sorsoltunk ki születésnapunk alkalmából. Ehhez nem is kellett mást tenni, mint kitölteni a születésnapi kérdőívünket, ahol az applikációval kapcsolatos véleményetekre voltunk kíváncsiak.

Születésnapi kérdőív eredmények

Az első kérdésnél arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon hányan tudjátok, pontosan hányadik születésnapunkat ünnepeljük a hét során. A válaszadók 53%-a tippelt helyesen, 14% pedig már szinte iskolába küldött volna minket, és 5 évesnek tippelte az Opiniót.

Ezután azt kérdeztük meg, hogy mióta használják felhasználóink az applikációt. A többség legalább már egy éve velünk van, 21% néhány hónapja csatlakozott, 6% azonban már 3 éve, a kezdetektől velünk van! Persze minden új felhasználónak is nagyon örülünk, belőlük is van egy pár, egészen pontosan 19%-a a válaszadóinknak.

Ahogy arról reméljük már értesültetek, tavasszal 4 héten keresztül 4 új ajándék érkezett az applikációba. Ezeket az ajándékokat a Facebook oldalunkon lepleztünk le, a Fantasztikus Négyes szuperhős csapat segítségével. Elsőként a bambusz étkészlet érkezett meg, őt követte sorrendben a felfújható nyakpárna, tintamentes toll és a szájharmonika is. Mindegyik ajándékunk elérhető az applikációban, az ajándékokat hetente töltjük fel, egészen a készlet erejéig. Résen kell lennie annak, aki hozzá szeretne férni valamelyikhez, ugyanis általában a feltöltéstől számítva fél óra alatt elkapkodják a heti készletet.

Persze ahhoz, hogy lecsaphass valamelyik ajándékunkra, értesülnöd kell róla, hogy egyáltalán elérhetőek. Meglepő módon, kitöltőink 58%-a nem tudott új ajándékainkról. Érdemes minket követni Facebook és Instagram oldalainkon, ugyanis ezeken a felületeken kommunikálunk a legújabb meglepetésekről és érdekességekről.

Ajándék OPont és születésnapi kedvezmény

Miközben egyre csak gyűlt a nyereményjátékra jelentkezők sora, újabb meglepetésekkel kedveskedtünk. 3. születésnapunk alkalmából 30 OPontot adtunk Nektek, Jedi erőnk segítségével, ráadásul a születésnapi héten 30%-os kedvezménnyel „vásárolhattátok” meg legújabb ajándékainkat. Az akciónak hatalmas sikere volt, a dupla mennyiségben feltöltött ajándékok is, kevesebb mint fél óra alatt elfogytak. Aggodalomra azonban nincs ok, a készlet még tart, így minden héten van esély az ajándékok beszerzésére.

A hét végén pedig lezárult a nyereményjátékunk, ahol közel 300-an vettetek részt, több mint 90 ezer emberhez jutott el a posztunk, Facebook oldalunk pedig 300 új követővel bővült, őket innen is nagyon üdvözöljük.

A sorsoláson ezúttal Krisztinának, Flórának és Barbarának volt szerencséje, így náluk landoltak a MediaMarkt-os ajándékkártyák. Gratulálunk Nekik, reméljük hasznos lesz számukra a nyeremény!

Így telt tehát az Opinio harmadik születésnapja, reméljük minden felhasználónk szuperül érezte magát. Azoknak sem szabad keseregni, akik ezúttal nem nyertek, a közeljövőben egy újabb meglepetéssel készülünk Nektek.

Addig is köszönjük, hogy velünk vagytok és velünk tartottatok a születésnapi hetünkön! Töltsétek továbbra is a kérdőíveket, kövessetek minket a közösségi média felületeinken, mi pedig, ahogy eddig is, díjazzuk a véleményeteket!