Boldog Születésnapot – Két éves az Opinio!

Immáron 2 éve indítottuk el piackutató mobilalkalmazásunkat. Az elmúlt két évben rengeteget fejlődött az applikáció, számtalan új ajándékkal és kuponnal leptünk meg Titeket. A közösségünk, pedig csak egyre jobban növekszik, ennek örömére több meglepetéssel is készültünk Nektek a hétre!

2020 májusában került fel az alkalmazásboltok kínálatába az Opinio. Az Opinio applikáció egy közvélemény kutatásra és piackutatásra egyaránt alkalmas eszköz, amely széles válaszolói réteg véleményét összegzi, a válaszokból szociológiai módszerekkel kimutatásokat állít elő. Az alkalmazás a kezdetektől nagy népszerűségnek örvendett, így már az indulásnál több százra, később több ezerre bővült az Opinio közössége. Jelenleg az applikáció letöltési számai meghaladják a 20 ezret!

Az applikációt folyamatosan fejlesztettük, akár az ajándékok kínálatában, akár a válaszadások sokszínűségét tekintve. Hol tartunk most?

Mi a véleményed?

 

A kezdetektől a célunk, hogy színesítsük a kérdések és a válaszadások típusait. Így a későbbiekben megjelentek a képekkel rendelkező képek és válaszok, majd pedig videós formában is kérdezhettünk Titeket. Néha több információt szeretnénk megtudni egy-egy témával kapcsolatban, így kerültek bevezetésre a rangsorolós és a nyitott kérdések. Míg előbbi során lehetőségetek van a válaszokat a számotokra tetsző sorrendbe helyezni, addig az utóbbiban a saját szavaitokkal fejthetitek ki a véleményeteket.

És bár a tartalom a legfontosabb, azért a külcsínről sem felejtkezünk meg, így találkozhattatok a csúszka válaszadási eszközzel, ami reményeink szerint még jobban megkönnyíti és színesíti a válaszadás folyamatát.

A kérdések témájának tekintetében is igyekszünk változatosak maradni, ezért a komoly, elgondolkoztató kérdéseken át, a meghökkentő vagy humoros kérdésekig már számtalan fajtával találkozhattatok az app-ban! Az első kérdőívünk az anyák napjával és az érettségivel foglalkozott, de beszéltünk már többek között űrutazásról, politikáról, TV műsorról, gasztronómiáról, sportról, közéleti kérdésekről, de még a mémekről is. Sőt, olyan eset is előfordult már, amikor Ti kérdezhettetek tőlünk vagy Ti tehettetek fel kérdést az applikációban. Jelenleg több, mint 750 kérdőívet küldtünk ki felhasználóinknak! A kezdetekkor még rövid, főleg 2-3 kérdést tartalmazó kérdőívekkel találkozhattatok, manapság már azért gyakoribbak az 5-6 kérdésből álló – néha dupla OPontot érő – kérdőívek, így Nektek is hamarabb gyűlnek össze az OPontok a kiválasztott ajándékokra.

Díjazzuk a véleményed!

 

Az már az indulásnál is egyértelmű volt számunkra, hogy szeretnénk díjazni a véleményeteket az applikációban. Ezért folyamatosan keressük a különböző ajándékpartnereket, hogy minél színesebb kínálat közül tudjatok válogatni. Sminktermékek, könyvek, képzések, bútorok, mobiltartozékok, kutyás termékek, pólók, bögrék, színházjegyek? Rengeteg ajándék fordult már meg az Opinio kínálatában, és akkor a kedvenceitekről még nem is beszéltünk. J

A 2021-es évet új, saját márkás ajándékokkal indítottuk. Ekkor érkezett meg az Opinios tornazsák, vászontáska és strandlabda hármasa, amit hatalmas lelkesedéssel fogadtatok. Ez szerencsére a mai napig megmaradt, a kínálat pedig azóta csak bővült. Játszhattatok már Opinios frizbivel, iszogathattatok az Opinios szívószállal vagy hűsölhettetek az Opinios legyezővel. Mindegyik Opcsis termékre nagy a kereslet, folyamatosan érdeklődtök az új ajándékok felől, mi pedig alig győzzük őket feltölteni. Jelenleg 25 különböző kupon közül tudtok válogatni, ez pedig még nem a vége!

A jövő

 

A jövőben sem szeretnék leállni, minél több újdonsággal és meglepetéssel szeretnénk Nektek készülni. Folyamatosan kutatjuk az új ajándékpartnereket, és rendszeresen érkeznek a frissítések is az applikációba, amelyekkel stabilizáljuk az app működését, vagy éppen valamilyen új funkciót mutatunk be Nektek.

A héten pedig, ahogy már a  bevetőben említettük számtalan újdonsággal, nyereményjátékkal és meglepetéssel készülünk Nektek!

Köszönjük, hogy még mindig ennyien velünk vagytok, és együtt alkotunk véleményt a világ különböző témáiról. Kövessetek minket Facebookon, válaszoljatok továbbra is a napi kérdéseinkre, Mi pedig úgy, ahogy eddig, díjazzuk a véleményeteket!