Gyakran felbukkanó kérdések

Regisztrálj!
Az Opiniot az App Storeban és a Google Playben is megtalálod. Telepítsd ingyenesen a telefonodra az alkalmazást. Regisztrálhatsz már meglévő Facebook vagy Google fiókoddal, illetve választhatod email címed és egy választott jelszó megadását. A regisztrációval egyúttal elfogadod adatkezelési hozzájárulásunkat is.
Első belépéskor arra kérünk, add meg születési évedet, nemedet, iskolai végzettségedet és válaszd ki a településtípust, ahol laksz. Ezek a demográfiai adatok azért szükségesek, hogy a felhasználói válaszok összesítése alapján hiteles kutatási eredmények szülessenek – az egyéni válaszok nem kötődnek névhez, az applikáció használata teljesen anonim.

Szavazz és gyűjtsd az OPontokat!
Ha elkészült a regisztrációd, lépj be a felületre. Rögtön meg fogod látni az aktuális, éppen futó kérdőíves kutatások kérdéseit, amelyekre egyenként válaszolni tudsz. Minden válaszodért automatikusan OPontokat kapsz, de alkalmanként extra lehetőség is lesz gyarapítani az OPontjaid számát. Ha elfogynak az aktuális kérdések, ezt az applikáció jelzi neked. Kíváncsi vagy, mások hogyan vélekedtek az egyes kérdéseket illetően? Nézd meg a lezárt szavazások között, vajon melyik csoporthoz tartozol a véleményeddel!

Váltsd ajándékra a véleményed!
Az Ajándékok menüben folyamatosan nyomon követheted, milyen ajándékok várnak épp az összegyűjtött OPontjaidért. Ha megtetszik valami, és van is elég OPontod rá, egyetlen gombnyomással letöltheted telefonodra az ajándékod! Ne feledd: a gyűjtés folytatódik tovább, és időről időre új ajándékok válnak elérhetővé. Az applikáción belül pedig folyamatosan hozzáférsz a már letöltött kuponjaidhoz is.

Az Opinio applikáció egy közvélemény-kutatásra és piackutatásra egyaránt alkalmas eszköz, amely széles válaszolói réteg véleményét összegzi, a válaszokból szociológiai módszerekkel kimutatásokat állít elő.

Az Opinio abban különbözik a telefonos, online, emailes vagy személyes lekérdezéssel zajló kérdőíves kutatásoktól, hogy a mindig nálad lévő okostelefonon keresztül kérdez, így nem zavar meg semmiben, adott napon belül bármikor válaszolhatsz, mikor neked a legkényelmesebb.

Regisztrációkor négy demográfiai adatot kérünk el tőled: a nemedet, legmagasabb iskolai végzettségedet, azt a településtípust, ahol laksz, valamint a születési évedet. Ezek az adatok ahhoz szükségesek, hogy szakmailag megalapozott kutatási eredményekhez juthassunk az összes válaszadó véleményének összesítésekor és elemzésekor. Ezek az adatok nem tesznek egyénileg beazonosíthatóvá, a válaszadás teljesen anonim marad. Amennyiben részleteiben kíváncsi vagy adatkezelési eljárásunkra, olvasd el adatkezelési szabályzatunkat.

Az OPontok gyűjtésével juthatsz hozzá a nyereményekhez, ezért érdemes minél többet gyűjteni belőlük. Minden kérdés megválaszolásával OPontot szerzel, tehát minden nap érdemes valamennyi kérdést megválaszolni. Vannak olyan kérdőíves kutatások is, amelyek megválaszolását egynél több OPonttal jutalmazunk, illetve időről időre vannak olyan akcióink, amelyek segítenek az átlagosnál több OPontot bezsebelni. Az OPontok 3 hónapig maradnak érvényesek, érdemes ezalatt ajándékra váltani. Olvasd el a játékszabályzatot, és ha nem akarsz lemaradni a kiugró OPontgyűjtési lehetőségekről, kövesd az Opinio-t a Facebook-on is!

Törekszünk rá, hogy minden felhasználó találjon kedvére való ajándékokat, ezért az elérhető nyeremények körét folyamatosan bővítjük, frissítjük. Arra is odafigyelünk, hogy a több OPontot összegyűjtő felhasználóink nagyobb értékű ajándékok közül válogathassanak. Hogy éppen milyen ajándékok elérhetőek, arról az appon belül az Ajándékok felületen tudsz tájékozódni. Az új lehetőségekért érdemes folyamatosan követni az Opinio Facebook oldalát, és itt a weboldalon a híreket is!

Ehhez nem kell mást tenned, csak légy aktív válaszadónk! Ha megfelelő számú OPontot összegyűjtesz, váltsd be a kiszemelt Opinio termékre az appban, ahol egy kuponkódot kapsz.

Kérjük, a kuponkód megadásával írd meg a postázáshoz szükséges adataidat (teljes név, postázási cím) a email címünkre, és mi egy héten belül elpostázzuk neked az ajándékod.

Keresd az Opinio stábját a megadott elérhetőségeinken, igyekszünk minden megkeresésre minél hamarabb válaszolni, problémádat megoldani.