Itt a tavasz, és nem jött üres kézzel – újdonságok az Opinioban

Beköszöntött a tavasz, amit még egyelőre nem élvezhetünk a teraszok asztalainál üldögélve, mi viszont szeretnénk egy kicsit jobb kedvre deríteni titeket, így készültünk pár újdonsággal a számotokra az ajándék szekcióban.

Megújult a HVG Könyvek által felajánlott olvasnivalók listája. Ezúttal is három új könyvvel készültünk nektek, amik ismét változatos témakörökbe kalauzolnak el titeket.

HVG Könyvek Rutger Bregman Emberiség c. könyve 50% kedvezménnyelRutger Bregman holland történész és író egy új szemszögből mutatja be az emberiség történelmének elmúlt bő 200 ezer évét. Az embereket tényleg az önérdek vezérli az ősidők óta? Vagy mégis jobbak vagyunk mint gondolnánk? Az Emberiség című könyv egy nagyon érdekes utazásra invitál, választ keresve a fenti kérdésekre.

 

HVG Könyvek - Simon Sinek Együtt minden jobb 50% kedvezménnyelMit szeretnél kezdeni az életeddel? Milyen céljaid vannak? Mi az álmod? Na és hogyan akarod elérni ezeket? Ha benned is felmerültek már ezek a kérdések, akkor Simon Sinek Együtt minden jobb című könyve hasznos lehet a számodra.

Ez a kedves kis könyv, amellett próbál meg érvelni, hogy együtt mindent egyszerűbb elérni. Remek olvasnivaló lehet pláne ezekben az időkben, amikor sokan a vírus miatt elzárva élnek már hónapok óta. Ráadásul a tartalom mellett a könyvet – és az olvasó hangulatát – tovább színesítik Ethan M. Aldridge illusztrációi is.

HVG Könyvek - Vida Kata: Idei, hazai, zöld című könyve 50% kedvezménnyelHa Te is ki szeretnéd próbálni a vegetáriánus vagy vegán életmódot, akkor ez a könyv Neked készült! Vida Kata, a 444. hu gasztrobloggerének Idei, hazai, zöld című könyvében számtalan vegetáriánus recepttel találkozhatsz, ráadásul rengeteg hasznos tippet kaphatsz a zöldségek beszerzésével, tárolásával kapcsolatban is. Készülj fel a snackek és zöldségkrémek világával a bűntudatlan nassolásra!

Mindhárom könyvre 50%-os kedvezményt szerezhettek 75 OPontért, egészen augusztus végéig!

 

Két új partner is csatlakozott hozzánk, így a jövőben az ő termékeiket is olcsóbban szerezheted be, ha aktívan Opiniozol!

Dragonfly Plaza ajándékpartnerA Dragonfly Pláza felajánlásából 80 OPontért 10% kedvezményt szerezhettek bármelyik termékre. Bőven van miből válogatni, a mobiltokoktól kezdve, a vezetéknélküli fülhallgatókon át, egészen az okosórákig tart a választék. Szeretnéd kiépíteni az okosotthonod, de nem tudod, hogy hogyan kezdj neki? Ez sem lehet akadály, kész okosotthon csomagot vásárolhatsz, amelyben megtalálható minden készülék, amely a még kényelmesebb otthon kialakításához szükséges. Felejtsd el, hogy a munkából hazaérve a hideg lakás fogad. Állítsd be útközben vagy a munkahelyedről a hőmérsékletet, és már élvezheted is az otthon melegét.

 

Óra webshop ajándékpartnerAz órák szerelmeseinek is van már miért gyűjtögetni az OPontokat. Az ÓraWebáruház jóvoltából 10% kedvezményre tehettek szert, bármelyik raktáron lévő órára. Lepd meg párodat vagy valamelyik családtagodat egy elegáns vagy sportos karórával, 120 OPont és máris Tiéd a kupon.

 

Nemcsak újdonságokról, hanem nagy visszatérőkről is vannak híreink. Hatalmas sikert arattak nálatok a saját márkás Opinios termékeink, így újra lecsaphattok rájuk: Opinios strandlabda 300, vászontáska 350, tornazsák 400 OPontért lehet a tiétek.

Gondoltunk a női követőinkre is, visszatér a Bizsubarlang és az Ékszer webshop, így az ékszerek és a kiegészítők palettája is bővült. Mindkét helyre 15%-os kupont tudtok megszerezni, előbbihez 75, utóbbihoz 115 OPont szükséges.

Ahogy láthatjátok újdonságokban nem lesz hiány a tavasszal, érdemes azonban folyamatosan figyelni az appot, mert továbbra is várhatóak friss, ropogós meglepetések.

Ha nem akartok lemaradni az új fejleményekről, kövessetek minket Facebookon és Instagramon, ahol különböző érdekes tartalmakkal és nyereményjátékokkal várunk Titeket!

Addig is töltsétek ki a napi kérdéseket, zsebeljétek be érte a pontokat és váltsátok be az elérhető ajándékokra. Mi díjazzuk a véleményeteket!