Tavaszi ajándékeső az Opinionál

A tavasszal számos újdonsággal készültünk Nektek, új Opinios ajándékok érkeztek, és egy új ajándékpartner is csatlakozott hozzánk! Nézzük a részletes kínálatot:

ÚJ OPINIOS AJÁNDÉKOK

Felhasználóink egyik nagy kedvencei mindig is a saját márkás Opinios termékeink voltak. Kezdetben három saját ajándékkal indultunk el, a strandlabdát, a tornazsákot és a vászontáskát is nagyon hamar megszerették az applikáció felhasználói.

Később újabb ajándékokkal frissítettük a kínálatot, Opinios szívószál, legyező, frizbi, autós napellenző és összecsukható pohár is elérhetővé vált az applikációban.

Szeretnénk azonban folyamatosan újabb meglepetésekkel készülni Nektek, így pár hete ismét új ajándékokról rántottuk le a leplet. Minden héten egy új ajándékot mutattunk be a Facebook közösségünk számára, elsőként visszatért egy régi nagy kedvenc, az Opinios tornazsák, megújult külsővel, piros-fehér színekkel. Ezután egy olyan ajándék következett, amire talán senki sem számított. Az Opinios Pop it, buborékpukkasztóval kiélheted az alufólia pukkasztással kapcsolatos vágyaidat, ráadásul stresszlevezetésnek sem utolsó. A visszajelzések alapján kijelenthető, hogy ez az ajándékunk lett a gyerekek kedvence a felhasználóink körében.

 

 

Harmadikként az esős tavaszi, vagy zivataros nyári napokra gondoltunk. Bár megvan a hangulata az esőben való sétálásnak és éneklésnek is, de azért néha nem baj, ha nem ázunk bőrig. Ilyen alkalmakra tökéletes az Opinios esőkabát, poncsó. Ilyen köpenye még Batmannek sincs, ebben biztos lehetsz! Mostantól nincs kifogás a rossz idő esetén sem, fel az esőkabát és indulás! Azért a napi kérdőívek kitöltését inkább fedett helyen javasoljuk, mobiltelefon esőkabátunk egyelőre még nincs.

Negyedik ajándékunk szinten mindenhol Veletek lesz, persze csak ha biztosra szeretnétek menni, hogy az este is sikeresen hazaértek, egy fáradt munkanap vagy egy kiadós bulizás után. Az Opinios kulcstartót egyszerűen képtelenség szem elől téveszteni, ráadásul fehér LED fénnyel is rendelkezik, így este is simán lyukba találhattok.

Utolsó ajándékként pedig egy igazi különlegességgel készültünk. Szívesen kártyázol, társasozol a barátaiddal, de mindig otthon hagyod a paklidat? Nincs szerencséd a játékban? Mostantól biztosra mehetsz, az Opinios francia kártyapaklival szinte esélytelen, hogy veszíts. A paklihoz ráadásul egy Opinios tárolódobozt is mellékeltünk, így biztonságban tarthatod lapjaidat a játék szünetében is.

 

ÚJ AJÁNDÉKPARTNER ÉS EGY KIS OLVASMÁNY!

Az új Opinios ajándékok mellett, egy új ajándékpartnerrel is bővült a kínálatunk. A FutureShop Budapest felajánlásából 15% kedvezménnyel vásárolhattok férfi és női pólókat vagy bögréket.

A FutureShop Budapest limitált szériában értékesít egyedileg tervezett mintákkal ellátott különböző divat cikkeket és ajándék tárgyakat.

Kiváló ajándék ötleteket találhattok szülinapokra, névnapokra, különleges eseményekre az FSBP webshopján, ahol ráadásul az Opinios kedvezménnyel vásárolhattok.

Mutatunk is pár terméket a kínálatból:

Az új ajándékpartner mellett a már hagyományosnak mondható, HVG könyvkínálatunk is új címekkel jelentkezett. Ezúttal négy új olvasmánnyal készültünk Nektek, amelyek ráadásul négy különböző témához kalauzolnak el Titeket!

Seth Godin: Az alkotás rutinja.

Bízol magadban eléggé, hogy kreativitásodat másoknak is megmutasd? Napjainkban mindannyiunktól kreativitást várnak: eredeti megoldásokat és ötleteket, méghozzá „parancsra”. Ettől azonban nem kell megijednünk. Nem a végeredmény számít igazán, hanem a napi rendszerességű alkotás, az alkotói rutin elsajátítása és követése.  Ehhez nyújt inspirációt gondolatébresztő történeteivel Seth Godin, a világ egyik legsikeresebb marketingszakértője. Provokatív igazságokat tár elénk, hogy felismerjük: a fejlődés, kapcsolódás, szolgálat és merészség minden eddiginél nagyobb szerephez jut a kreatív energiák mozgósításában.

Maria Konnikova: A legnagyobb blöff

Maria Konnikova, a Columbia Egyetemen doktorált pszichológus miközben az emberi viselkedést kutatta, a pókerben talált rá arra a területre, amely képes megvilágítani tudatos döntéshozatali folyamatainkat. Konnikovától nem tanulunk meg pókerezni. Ám megtanít bennünket a legnagyobb blöffre, amelyet a hétköznapi életünkben is remekül hasznosíthatunk. Rossz kártyákat bármikor oszthatnak nekünk, de ha arra összpontosítunk, hogyan játsszunk velük, az átsegít bennünket a nehéz időszakon, amíg ismét mellénk szegődik a szerencse.

 

Hannah Fry: Emberek és gépek

Napjainkban a legkülönbözőbb területeken – az orvoslástól a közlekedésen át az igazságszolgáltatásig – számos kérdést mérlegelhetünk a mesterséges intelligencia segítségével: milyen termékeket fogyasszunk, milyen gyógymódok közül választhatunk, vagy ki érdemel börtönbüntetést. De vajon a szakemberek vagy a számítógépek a megbízhatóbb tanácsadók? Mennyiben támaszkodhatunk az előbbiekre vagy az utóbbiakra? Hannah Fry többek között ezeket a kérdéseket boncolgatva mutatja be a mesterséges intelligencia felhasználásának eddigi gyakorlatait és korlátait

Természetes szépségápolás

Hogyan ápolhatjuk bőrünket és hajunkat a természet erejével?

A kozmetikai termékek olyan összetevőket tartalmazhatnak, amelyek allergiás reakciót válthatnak ki, sőt akár a hormonháztartásunk működésébe is beleavatkozhatnak. A természetes szépségápolás ezekre kínál alternatívát.

A több mint száz recept segítségével megalkothatjuk saját szépségápoló készítményeinket, amelyek ragyogóbbá és élettelibbé teszik bőrünket és hajunkat, ráadásul a környezetre sem ártalmasak.

Az első három könyvet 30%-os, míg utóbbit 50%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a HVG Kiadó webshopjában, július 31-ig. Töltsétek egy kellemes olvasmánnyal a nyarat az Opinio jóvoltából.

 

Reméljük ezekkel az újdonságokkal kellemessé tettük számotokra a tavaszi időszakot! Ne aggódjatok az Opinio nyáron sem hagy Titeket meglepetések nélkül. Éppen most zajlik a legújabb nyereményjátékunk, ahol Opinios poharakat nyerhettek, hamarosan pedig következik egy kis frissítés az ajándék kínálatunkban, ugyanis mintha láttunk volna pár nyári Opinios ajándékot a raktárunkban…

 

 

Mindenki kész?