ÚJ ÉV – ÚJ ÉS VISSZATÉRŐ AJÁNDÉKOK

Ebben az évben is célunk, hogy minél több és változatosabb ajándékkal, kuponnal lepjünk meg Titeket az applikációban. Jó hírekkel érkeztünk, ugyan csak alig több mint egy hónap telt el az évből, de máris jó pár újdonság található az Opinio alkalmazásában. Lássuk is őket:

Visszatérő ajándékok

Folyamatosan figyeljük a felhasználóink visszajelzéseit az ajándékainkról, hogy olyan kínálat szerepeljen az applikációban, ami mindenki számára kielégítő. Ezért a népszerű ajándék partnerekkel igyekszünk hosszútávú együttműködéseket kötni, így Ti is tovább élvezhetitek őket.

Színezd újra, színezd újra!

Újra elérhető az EVANA Professional Makeup termékei, így 100 OPontért cserébe 20% kedvezménnyel vásárolhattok a makeupwebshop.hu weboldalán. Amellett, hogy a termékekkel még szebbé varázsolhatjátok az arcotokat, még állatbarát termékeket is vásárolhattok, az EVANA termékei ugyanis állatkísérlet mentes módon készültek. Elegáns megjelenés és állatvédelem. Tudtok ennél jobb kombót?

Nyolc óra munka nyolc óra pihenés!

Nyolc óra szórakozás! A szórakozást mi szolgáltatjuk az applikációban, és mivel munkát nem szeretnénk nektek adni, ezért inkább a pihenésre hoztunk nektek egy opciót. Visszatért a Zalakaros Hotel Aphrodite, így ismét nálunk pihenhetitek ki magatokat egy nehezebb hét vagy hónap után. 700 OPontért cserébe 40.000 forint értékű élményutalványt vehettek igénybe, amibe több extra szolgáltatás is belekerült. Gyertyafényes éjszakai fürdőzés? Egy kellemes, lazító masszázs? Lovaskocsikázás a termelőfarmra? Csak rajtatok áll!

Fontos: A kupon kizárólag a hotelnél történő közvetlen foglalással érvényesíthető.

Nem, ez nem szivatás!

Több levelet is kaptuk az elmúlt időszakban, hogy mikor kerülnek vissza az Opinios termékeink az ajándékok közé. Nagyon örülünk, hogy ennyire szeretitek a saját márkás ajándékainkat, így most egy jó hírrel szolgálhatunk nektek! Az applikációban újra elérhető a szívószál és a frizbi is! Szívesen sportoltok a szabadban, de nincs kedvetek mindenhová labdát cipelni magatokkal? Az összehajtható frizbinkkel erre nem is lesz szükségetek, hiszen akár a zsebetekben is elfér. Megszomjaztatok a frizbizés után, és szívesen elszürtyölgetnétek a kedvenc italotokat, de nem akartok folyamatosan műanyag szívószálat használni? Eljött a Ti időtök! Újra hasznosítható zöld és narancssárga szívószálaink a rendelkezésetekre állnak! Siessetek, gyorsan fogynak!

 

Kell valami változatosság!

A régi, jól bevált ajándékok mellett folyamatosan keressük az új lehetőségeket is, hogy mindig legyen valamire újdonság a számotokra. Emellett igyekszünk olyan szolgáltatásokat is keresni, amik hasznosak lehetnek a mindennapi dolgokban is. Tiszta autó rendes ház. Ismerős a mondás? Na jó, lehet kicsit másképp hangzik az eredeti, de ez is megállja a helyét. Ebben ráadásul még segítséget is tudunk nyújtani. A CarNet Auto-Fort felajánlásából ingyenes kézi kocsimosásra van lehetőségetek, három budapesti Ford márkakereskedés valamelyikében. Ha Ti is szeretnétek csillogó-villogó autóval szelni az utakat, akkor itt a lehetőség! Vigyázat, azért el ne vakítsátok a szembejövő forgalmat.

FONTOS: Az autómosáshoz előzetes bejelentkezés szükséges a kuponon feltüntetett email címen.

Ezek voltak tehát egyelőre az újdonságok, azonban érdemes folyamatosan figyelni az ajándékok listáját, illetve a Facebook és Instagram oldalainkat is, ugyanis itt rendszeresen beszámolunk a legújabb meglepetésekről. Nem is maradt más hátra, irány az applikáció, töltsétek ki a kérdőíveket, és zsebeljétek be az OPontokat! Mi díjazzuk a véleményetek!