Új könyvek 50% kedvezményel az Opinioban!

Az őszi borongós időben, vagy a téli bekuckózás idején ki ne szeretné izgalmas olvasmányokkal feldobni a mindennapokat? HVG Könyvek partnerünknek köszönhetően, most 4 új könyvet vásárolhattok meg féláron az Opinioval, most ezeket mutatjuk be.

Malcolm Gladwell – Ismerős ismeretlenek

Első könyvünk egy izgalmas ön- és emberismereti darab. Malcolm Gladwell olyan kérdéseket feszeget, amikkel közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy jobban értsünk másokat, így könnyebben kezelhetünk konfliktusokat, félreértéseket. A könyvben történelem, pszichológia és a címlapsztorit érő botrányok világába kalauzol el minket a szerző, és a végére megkérdőjeleződik minden, amit eddig tudni véltünk.

Helen Russel – Boldogságatlasz

Mindenkinek ismerős élethelyzet, ha nem is saját maga, akkor egy barátja, ismerőse okán, amikor próbálunk javítani a saját életünkön, keressük mitől is lehetnénk boldogabbak. A Boldogságatlaszban 30 nemzet egyedi boldogságreceptjét ismerhetjük meg, hogy kiválaszthassuk a magunknak legszimpatikusabbat és testhezállóbbat. Találd meg az egyensúlyt az életedben, hogy boldog mindennapokat élhess meg!

Chip Kidd – Ítélj elsőre!

Bármennyire is szeretnénk sokszor tagadni, mindannyian külsőségek alapján ítélkezünk legyen szó emberekről, de akár tárgyakról is. A könyv szerzője, Chip Kidd egy elismert grafikus, aki bevezet minket a formatervezés világába. Megismerhetjük, hogy milyen döntések zajlanak a háttérben egy-egy termék kapcsán, vagy hogy milyen érvek szólnak egyik vagy másik opció kapcsán.

Carol S. Dweck – Szemléletváltás

Carol S. Dweck, a Stanford Egyetem világszerte ismert pszichológiaprofesszora évtizedekig kutatta a siker titkát. Könyében számos kutatás alapján kapunk olyan kérdésekre választ, amivel sikeresebb, hatékonyabb emberekké válhatunk. Kiderül, hogy a tehetségünk vagy képességeink nem elégséges kritériumai sikereinknek, sokkal inkább az életszemléletünkön múlik, hogy elérjük-e céljainkat.