ÚJ KUPON: JURÁNYI, TÖBB MINT SZÍNHÁZ

Ahogy jeleztük, folyamatosan frissítjük az ajándékaink kínálatát, a múlthéten pedig megérkezett a legújabb meglepetés kupon, a Jurányi Ház személyében. Érdekel, hogy milyen előadásokra válthatsz jegyet, vagy miről szól a Jurányi ház? Olvass tovább, és kiderül!

Célunk az applikációban, hogy a kézzelfogható ajándékok mellett, olyan kuponok is elérhetőek legyenek, amelyekkel élményt szerezhettek magatoknak és barátaitoknak, családtagjaitoknak. Úgy gondoljuk, legújabb partnerünk a Jurányi Ház telis-tele van olyan lehetőségekkel, amelyeknek köszönhetően valami többel, értékes tartalommal gazdagodtok.

Jurányi ház: A kezdetek.

Kezdetben FÜGE ( Függetlenül Egymással Közhasznú Egyesület) néven volt ismert a szervezet, ahol független előadó-művészeti társulatokat és szakembereket támogattak a munkájuk során. A következő évek tapasztalatai alapján, 2012-ben arra jutottak, hogy szükség van egy olyan helyre, ahol a független társulatok és művészek együtt alkothatnak valamit, egy közös helyen. Ez a hely lett a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház. A máig egyedülálló kezdeményezés mostanra meghatározó része lett a fővárosi kulturális életnek. Évente megközelítőleg 300 produkció látható a Jurányi falain belül. Az együttműködésünknek köszönhetően 30% kupon kedvezménnyel vásárolhattok jegyet az előadásokra, ezekből hoztunk most egy kis kedvcsinálót!

Jurányi kupon – De mire?

Az Opinio kuponjával május 31-ig vásárolhattok belépőjegyeket a különböző előadásokra, a mese darabokon kívül. Az előadások igencsak színes kínálatot nyújtanak, a komorabb, elgondolkodtatóbb előadásokon keresztül, egészen a humoros, szatirikus előadásokig mindenki találhat a maga számára megfelelőt.  Mi most három előadást emeltünk ki, amelyek szerintünk mindenképpen érdemesek a megtekintésre.

Irodai patkányok április 14/május 25

Milyen lehet egy ablaktalan irodában dolgozni? Ízléstelen nyakkendők, görbe hátak, átláthatatlan excel táblázatok és agyzsibbasztó kollégák között. Na, de miért is lenne érdemes megnézni ezt az előadást? A darab főszereplői olyan szánalmasan tengetik unalmas hétköznapjaikat – ráadásul mindezt sokszor dalolva- ,hogy ezután garantáltan élvezetesnek fogod gondolni minden egyes munkanapodat. Nem hiszed? Válts jegyet az előadásra, Ullmann Mónika, Sipos Vera, Janklovics Péter és Pataki Ferenc főszereplésével!

 

23 perc Április 8

Egy szerelem története. Egy karrier története. Egy család története. Egy anya története. A humoros, mégis elgondolkodtató és szívbe markoló alkotás, nemcsak egy különleges nő életét meséli el, hanem egy nagyon fontos társadalmi jelenségre is felhívja a figyelmet. A családon belüli erőszak komoly probléma szerte a világon, számuk sokkal nagyobb, mint amennyi a statisztikákban szerepel. Bár egy igen komoly téma áll a darab középpontjában, nem érdemes kihagyni, ha nyitottak vagyunk az elgondolkodtató előadásokra.

 

Hajtűkanyar Autósiskola április 28/május 24

Nektek milyen emlékeitek vannak a jogosítvány megszerzéséről? Izgultatok, bénáztatok vagy minden profin ment? Ezzel az előadással egy kicsit visszacsöppenhettek tanulói korszakotokba, ami egy érdekes szituációra épül. A Hajtűkanyar Autósiskola egy fekete komédia. A vizsgabiztos és a gépjárműoktató egy harcos, korrupcióellenes vizsgázóval találkoznak szembe, amikőr kenőpénzt próbálnak kérni a vizsga sikerességéért cserébe. Az előadás ebből az alaphelyzetből indul, a későbbiekben pedig számos fordulattal szórakoztatja a nézőket. Öveket becsatolni!

 

Ezek mellett természetesen számtalan különböző előadás, program közül válogathatunk a Jurányi ház kínálatából. Érdemes ellátogatni a Jurányi ház weboldalára, ahol minden fontos információt megtudhattok.

Nincs is más dolgotok, mint kitölteni a napi kérdőíveinket, összegyűjteni 650 OPontot, és máris a Tiétek a 30% kedvezményű kupon, páros belépőjegyekre a Jurányi Ház előadásaira. Siessetek, nehogy lemaradjatok!