ÚJDONSÁGOK – Tovább bővültek az Opinios ajándékok!

Az Opinios ajándékaink eddig is nagy népszerűségnek örvendtek, szinte nem is volt olyan nap, hogy ne érkezzen érdeklődés a strandlabdára, a vászontáskára vagy a tornazsákra. Ezért úgy gondoltuk, hogy itt az ideje frissíteni a kínálatot.

Az új ajándékainkat egy Facebookos és Instagramos játékban lepleztük le 5 héten keresztül. Nagy örömünkre sokan vettetek részt a játékban, és számos helyes megfejtés is érkezett az ajándékok kilétével kapcsolatban. Lássuk az újoncokat:

 

Elsőként a szívószál került bemutatásra. Persze, nem rossz dolog a kedvenc italunkat egy pohárból iszogatni, de miért is ne használnánk hozzá egy szívószálat, pláne ha Opinios! Az újra felhasználható szívószállal most már bárhol és bármikor kiélvezheted a kedvenc ízeidet, ráadásul választható kék vagy narancssárga színben!

Ezt követve érkezett a szintén két színben választható Opinios frizbi. Ezzel tovább bővítettük az Opinios strandjátékok listáját, most már akkor sem kell unatkoznotok, ha túl hideg a víz, és inkább a parton játszanátok egyet. Könnyen összehajtható, így bárhová magaddal viheted.

Túl meleg van, de a ventilátorodat mégsem cipelheted magaddal? Nálunk van a megoldás, ugyanis megérkezett az Opinios legyező. Indulás előtt akasztd a nyakadba és élvezd ki a nyarat miközben egy kis levegő is eljut hozzád.

Negyedik ajándékként ezúttal az autósoknak kedveskedtünk. Az új ablakra tapasztható napellenzővel egy kicsit csökkentheted a hőmérsékletet, és még akár a hátsó ülésen ülők is kényelmesebben tudnak utazni, a verőfénytől megvédve.

Utolsóként pedig igazi különlegességgel készültünk! Veled is előfordult már, hogy szeretted volna magaddal vinni a reggeli italodat, de nem tudtad miben hordozni? Az összecsukható poharunkkal már nem kell tovább agyalnod ezen a problémán. Legyen akár az ébresztős kávéd vagy egy ebéd utáni tea, csak töltsd bele a poharadba és indulhatsz is. Ha pedig elfogyasztottad, összecsukva akár a zsebedben is elférhet, így mindig nálad lehet.

Az utóbbi ajándék egyelőre még nem érhető el az app-ban, hamarosan viszont kezdődik a nyereményjátékunk, ahol lehetőségetek lesz megnyerni a poharak egyikét. Kövesd a Facebook és Instagram oldalunkat, ahol mindig értesülhetsz a legújabb információinkról, az applikációban pedig válaszolj a napi kérdésekre, így garantáltan lesz elég pontod az ajándékokra.

 

Mi díjazzuk a véleményed!