Visszatérő ajándékpartnerek!

Az elmúlt hetekben több régi ismerős is visszatért az applikáció kínálatába. Ezúttal az ajándékpartnerek listáját frissítettük, lássuk is, hogy milyen kuponok közül válogathattok ezúttal.

 

Elegancia a felsőfokon.

Bármikor adódhat egy különleges esemény, ami egy elegánsabb ruhadarabot kíván meg. Legyen szó esküvőről, ballagásról vagy akár csak egy üzleti eseményről, itt van rá a megoldás!

Az Eleganciashop már hosszú ideje a partnerünk, ezért nagyon örültünk, hogy ismét sikerült meghosszabbítani az együttműködésünket. Ezúttal is 10%-os kedvezménnyel vásárolhattok az Opinios kuponnak köszönhetően, sőt, most egy plusz kuponnal is bővült a kínálat. Az Eleganciashop felajánlásából 225 OPontért cserébe egy ajándék nyakkendővel gazdagodhattok.

Ha pedig az elegáns öltözéket már beszereztétek, akkor a női felhasználóinknak van egy plusz jó hírünk. A BizsuBarlang és az ÉkszerWebshop kuponjai is visszatértek, így 15% kedvezménnyel vásárolhattok különböző ékszereket és kiegészítőket.

Tudtok ennél jobb ajánlatot?

Irodai vagy kreatív kellékek?

Akár a kreatív tevékenységek érdekelnek, akár csak az irodai készletet szeretnéd frissen tartani, mindkettőre kínálunk megoldást. A Handbar.hu 1000 Ft-os kedvezményt nyújt a különböző kreatív kellékekre. Így különösebb kézügyesség vagy művészi hajlam nélkül létre tudtok hozni egyedi lakásdíszeket, ékszereket vagy ajándékokat is. Ezen felül megtalálhatóak kész termékek, például sálak, kendők vagy pénztárcák is, így akkor is jó opció lehet a Handbar kuponja, ha nem szeretnétek saját kezűleg készíteni valamit.

A PapírBox kuponja is visszatér az ajándékaink közé, 125 OPontért cserébe 10%-os kedvezményt szerezhettek különböző írószerekre, irodai kiegészítőkre, vagy akár naptárakra, ajándéktárgyakra is. Na, kinek kellene még pár füzet az iskolakezdésre?

Szitakötők és kutyák!

Na jó, azért sajnos egyelőre se kutyákat, se szitakötőket nem tudtok beszerezni az applikációban. Nincs ok azonban a szomorkodásra sem, két szuper kuponnal is tudtok vigasztalódni.

A Flowdog szinte a kezdetektől az Opinio ajándékai között szerepel, és továbbra is innen vásárolhatjátok meg a világ legaranyosabb és különlegesebb kutyás tartozékait. Legyen szó egy mintás nyakörvről vagy pórázról, itt szinte mindent megtalálhattok. Na, kinek a kutyája érdemelne meg egy kis jutalom ajándékot?

Ahogy említettük, szitakötőkkel nem szolgálhatunk, azonban a Dragonfly Pláza felajánlásából 10% kedvezménnyel vásárolhattok különböző mobilos kiegészítőket, okos órákat vagy okos otthon eszközöket. Védjétek meg a mobilotokat, nehogy pont a kérdőív kitöltése közben essen ki a kezetekből!

Bútorozzunk össze!

A DODO egy online bútorbolt, ahol magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi design bútorokat, lámpákat, és dekortárgyakat találsz a magyar piacon egyedülállóan. “Szeretnénk szembe menni azzal az iránnyal, hogy a design szó összeolvad a luxussal és elérhetővé tenni az igényes, egyedi lakberendezési tárgyakat egy szélesebb réteg számára.”-írják magukról.

Legyen szó étkezőasztalokról vagy kanapékról, ágyakról vagy fotelekről, számtalan különböző stílusú bútor közül válogathatunk a Dodo Design bútoráruház kínálatában. Nemcsak bútorok között nézelődhetünk, lámpákat, dekorációs elemeket és egyéb otthoni kiegészítőket is vásárolhatunk. Ráadásul ismét kétféle kuponnal készültünk Nektek, 100 OPontért 10% kedvezményt, míg 150 OPontért 15.000 forint kedvezményt biztosítunk. (utóbbinál 100.000 forint vásárlás felett)

Tudás, tanulás, fejlődés!

Bár nagyon népszerűek a tárgyi ajándékaink, kuponjaink, igyekszünk olyan ajándékpartnerekkel is együttműködni, akik valamilyen tudást, képzést biztosítanak a felhasználóink számára.  Az Impact Works személyében egy ilyen partnerre találtunk, így ismét többféle e-kurzussal is készültek Nektek!

 

Újra elérhetőek a Prezentációk a virtuális térben és a Konfliktuskezelés a virtuális térben webkurzusok is, előbbi ráadásul angol nyelven is elérhető. Ha szeretnéd fejleszteni a prezentációs készségeidet vagy az online térben előforduló konfliktusokat szeretnéd hatásosabban kezelni, akkor ezeket a képzéseket Neked találtuk ki. Érdemes figyelni a kínálatot, ugyanis várhatóan újabb képzésekkel bővül az ajándékaink listája.

Ahogy látható, ismét nagy mennyiségben érhetőek el a különböző érdekességeket kínáló kuponjaink. Nektek pedig nem is kell mást tennetek, mint kitölteni a napi kérdőíveket, és összegyűjteni az OPontokat. Mi pedig, ahogy eddig is, díjazzuk a véleményeteket!